I'm while using NextGen Gallery wordpress plugin for Wordpress and I am getting difficulties with exhibiting a picture within the description area.

Here's the problem: http://www.marcpaperscissor.com/nggallery/page-1413/image/455/
The little image underneath the bigger image leads to a 404 page not found error, regardless of the # sign finding yourself in the href attribute, and which consequently does not allow thickbox to activate (the main reason I am putting a picture there's it's a work happening picture from the bigger picture the finished artwork, then the ideas behind the thing of beauty).

I had been told it's how NextGen handles web addresses within the description area and despite the fact that the # sign being the need for the href attribute, the url is getting the # sign put into quotes, THEN appended towards the url.

NextGen is designed in php so that as my php abilities are laughable, can you really change how web addresses are handled within the description area having to break the relaxation from the wordpress plugin (this is actually the only area where my web addresses aren't working and attempting to keep it this way)?

Note: the src attribute within the img tag for whatever reason works perfectly. It is simply the hyperlink tag's href attribute that's playing up

This is a connect to the NextGen files: http://wordpress.org/extend/plugins/nextgen-gallery/

I'm using version 1.7.4 of NextGen and also the 3.1 version of Wordpress.

I wish to say the issue is the quotes being appended towards the url thats leading to the 404 error and keeping thickbox from working. Any help or push within the right direction is going to be appreciated!