on my small wordpress theme, i've got a membership module that provides different amounts of monthly subscriptions to my customers. However, my payment gateway is authorize.internet and whenever someone fills within the payment fields and clicks submit, it appears as if the submit isn't delivering. Here's from the code i drawn in the gateway.authorizenetaim.php wordpress plugin file:

 $form .= '<form method="post" action="#" class="membership_payment_form authorizenet single">';
    $form .= '<div class="message error hidden"></div>';
    $form .= '<input type="hidden" name="subscription_id" value="'.$subscription->id.'" />';
    $form .= '<input type="hidden" name="user_id" value="'.$user_id.'" />';
    $form .= '<table class="membership_cart_billing">';
    $form .= '<thead><tr><th colspan="2">'. __('Enter Your Credit Card Information:', 'membership'). '</th></tr></thead>';
    $form .= '<tbody><tr><td align="right">'. __('Credit Card Number:', 'mp'). '*</td>';
    $form .= '<td><input name="card_num" onkeyup="cc_card_pick(\'#cardimage\', \'#card_num\');"';
    $form .= 'id="card_num" class="credit_card_number input_field noautocomplete" type="text" size="22" maxlength="22" />';
    $form .= '<div class="hide_after_success nocard cardimage"  id="cardimage" ';
    $form .= 'style="background: url(' . $M_membership_url . 'membershipincludes/images/card_array.png) no-repeat;"></div></td></tr>';

The shape action of # may cause this error. It ought to be the Link to the page which will handle the submission.