I'm attempting to make use of the Zend Gdata framework with wordpress however i am getting some issues. Now everything works perfectly fine after i test on localhost with XAMPP. However on my small web server my code stops working.

Here's my code to incorporate the framework.

`set_include_path(TEMPLATEPATH . '/includes/');
require_once ('Zend/Loader.php'); 
Zend_Loader::loadClass('Zend_Gdata_Youtube');`

That code creates the following error.

Warning: Zend_Loader::include_once(Zend/Gdata/Youtube.php) [zend-loader.include-once]: unsuccessful to spread out stream: No such file or directory in /home/damain/public_html/mysite.com/wordpress-content/styles/mysite/includes/Zend/Loader.php online 146

Warning: Zend_Loader::include_once() [function.include]: Unsuccessful opening 'Zend/Gdata/Youtube.php' for inclusion (include_path='/home/damain/public_html/mysite.com/wordpress-content/styles/mysite/includes/') in /home/damain/public_html/mysite.com/wordpress-content/styles/mysite/includes/Zend/Loader.php online 146

Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Exception' with message 'File "Zend/Gdata/Youtube.php" doesn't exist or class "Zend_Gdata_Youtube" wasn't based in the file' in /home/damain/public_html/mysite.com/wordpress-content/styles/mysite/includes/Zend/Loader.php:99 Stack trace: # /home/damain/public_html/mysite.com/wordpress-content/styles/mysite/includes/modules/yt_link_checker.php(19): Zend_Loader::loadClass('Zend_Gdata_Yout...') #1 /home/damain/public_html/mysite.com/wordpress-includes/wordpress plugin.php(405): load_zend_gdata('') #2 /home/damain/public_html/mysite.com/wordpress-admin/admin.php(111): do_action('load_zend_gdata', Array) #3 /home/damain/public_html/mysite.com/wordpress-admin/index.php(10): require_once('/home/damain/...') #4 primary tossed in /home/damain/public_html/mysite.com/wordpress-content/styles/mysite/includes/Zend/Loader.php online 99

I am unable to appear to find this problem out. Can anybody help?

Have you turn to find out if individuals files appear in individuals sites? (/mysite/includes/Zend/Loader.php) and they've the right permissions? It may sound like this may be the problem. Another factor to check on having a simple phpinfo() is you've all the libraries install around the live server.