I am getting some difficulties with a Wordpress website I lately built. I've implemented Fancybox in to the page which reveals by having an iframe from Vimeo. Everything appears to become working fine, aside from after i click the button to create the Fancybox appear using the video. Basically then close the Fancybox and open it up up again, it simply shows a whitened box, nearly as when the video cannot load again.

This is actually the HTML:

        <a href="#introVideoContent" class="mainBtn viewAllEventsBtn">Or view our complete range of Events</a>

    <div id="introVideo">
        <a href="#introVideoContent" class="various1">Click here to watch oa teaser video!</a>
    </div>

<div style="display: none;">
            <div id="introVideoContent" class="video-js-box">
                <iframe src="http://player.vimeo.com/video/31444322?title=0&amp;byline=0&amp;portrait=0&amp;color=ad221d" width="916" height="515" frameborder="0" webkitAllowFullScreen allowFullScreen></iframe>
            </div>
        </div>

...and also the Fancybox jquery:

$(document).ready(function() {
    $(".various1").fancybox({
        'titlePosition'    : 'inside',
        'transitionIn'     : 'elastic',
        'transitionOut'    : 'elastic',
        'titleShow'        : false
    });
});

I am using Fancybox 1.3.4 and also the latest version of jQuery.

Really do not know what's happening here however i suspect it's something quite straight-forward. Any help could be greatly appreciated.

Thanks

There's a bug using inline iframes You might edit the uncompressed version of fancybox js file (line 946) see http://groups.google.com/group/fancybox/browse_thread/thread/feec524b4c0199bc

or look into the workaround in your custom script http://groups.google.com/group/fancybox/browse_thread/thread/1fd249d5f2bbd88e/ (check my publish of Jun 6, 1:23PM)