I've got a Wordpress site which has a large photo slider for that header. Within that slider, I've buttons to produce videos corresponding to the present image. They are being set by custom tags within multiple posts. All of the information is being passed properly (based from searching in the source code), however, I'm able to only get 1 video to experience as the other 2 (3 total) just appear black and will not play anything whatsoever.
Here's my embed code:

<div id="video-block'.$videoID.'" class="video-block-player hide">
          <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="'.$video_width[0].'" height="'.$video_height[0].'" id="video'.$videoID.'" name="video'.$videoID.'">
            <param name="movie'.$videoID.'" value="player.swf">
            <param name="allowfullscreen" value="true">
            <param name="allowscriptaccess" value="always">
            <param name="wmode" value="transparent">
            <param name="flashvars" value="'.$video_link[0].'&autostart=true&icons=false&mute=true">
            <embed
              type="application/x-shockwave-flash"
              id="video'.$videoID.'"
              name="video'.$videoID.'"
              src="player.swf"
              width="'.$video_width[0].'"
              height="'.$video_height[0].'"
              bgcolor="undefined"
              allowscriptaccess="always"
              allowfullscreen="true"
              wmode="transparent"
              flashvars="file='.$video_link[0].'&autostart=true&icons=false&mute=true"
            />
          </object>
          </div>

The $videoID has been set dynamically to make sure that elements such as the div id's are unique, other variables are now being set and drawn from custom tags (and again, appear correct after i view source). Does anybody have suggestions in regards to what I would do in order to get multiple video gamers focusing on just one page? (Please be aware that i'm using JWPlayer, but am not forced for doing things if a person includes a better solution, but this embed code has already been being released from inside another Plug-In [SlidePress] so plug-in options might not be the very best solution.)

Thanks ahead of time for every help! J

Try Firebug to determine what's loading and never loading and what errors you receive.