I'm attempting to use Nivoslider by hand to produce a slideshow but for whatever reason the slider get stucked around the first slide, it is also not showing the slider control images.... you will see the issue online Here's a link

here is the code i'm using within the header.php

<?php wp_enqueue_script('jquery'); ?>
<?php wp_head(); ?>
<!-- Include the Nivo Slider CSS file -->
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo("template_directory"); ?>/styles/nivo-    slider.css" type="text/css" media="screen" />
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans+Condensed:300,300italic&v2' rel='stylesheet' type='text/css'>
<script type='text/javascript' src='<?php bloginfo("template_directory");  ?>/js/cufon-yui.js'></script>
<script type='text/javascript' src='<?php bloginfo("template_directory");  ?>/js/Sertig_400.font.js'></script>
<script type='text/javascript' src='<?php bloginfo("template_directory");  ?>/js/Bebas_Neue_400.font.js'></script>
<script type='text/javascript' src='<?php bloginfo("template_directory");  ?>/js/jquery.nivo.slider.pack.js'></script>

<div id="slider-wrapper">

        <div id="slider" class="nivoSlider">
           <a href="http://www.coffeedesign.net"> <img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/slide1.jpg" alt=""  /> </a>
            <a href="http://dev7studios.com"><img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/slide2.jpg" alt=""/></a>
            <img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/slide3.jpg" alt="" />
            <img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/slide4.jpg" alt="" />
        </div>

here is the code in footer.php

<script type="text/javascript">
$j = jQuery.noConflict();
$j(window).load(function () {
$j('#slider').nivoSlider({
    effect:'sliceUp', //Specify sets like: 'fold,fade,sliceDown'
    slices:15,
    animSpeed:400,
    boxCols: 5, // For box animations
    boxRows: 4, // For box animations
    pauseTime:4000,
    startSlide:0, //Set starting Slide (0 index)
    directionNav:true, //Next & Prev
    directionNavHide:true, //Only show on hover
    controlNav:true, //1,2,3...
    controlNavThumbs:true, //Use thumbnails for Control Nav
    controlNavThumbsFromRel:false, //Use image rel for thumbs
    controlNavThumbsSearch: '.jpg', //Replace this with...
    controlNavThumbsReplace: '_thumb.jpg', //...this in thumb Image src
    keyboardNav:true, //Use left & right arrows
    pauseOnHover:true, //Stop animation while hovering
    manualAdvance:false, //Force manual transitions
    captionOpacity:0.7, //Universal caption opacity
    beforeChange: function(){},
    afterChange: function(){},
    slideshowEnd: function(){} //Triggers after all slides have been shown
});
});
</script>

I've attempted my best however i think there's an issue with maybe jquery 1.6.1 version and nivoslider or perhaps a conflict between Wordpress 3.2.1 or Nivoslider