I've Contact Page 7 wordpress plugin placed on my website and i'm getting trouble delivering mail. Readin g a few of the documentation online, I proceeded to set up one more Wordpress-MAIL-SMTP. But I am still getting trouble delivering mail, my output is the following:

The end result was:

bool(true)

The full debugging output is shown below:

object(PHPMailer)#98 (53) {
  ["Priority"]=>
  int(3)
  ["CharSet"]=>
  string(5) "UTF-8"
  ["ContentType"]=>
  string(10) "text/plain"
  ["Encoding"]=>
  string(4) "8bit"
  ["ErrorInfo"]=>
  string(35) "Language string failed to load: tls"
  ["From"]=>
  string(16) "xxxxxx@xxxxx.xx"
  ["FromName"]=>
  string(9) "xxxxxx.xx"
  ["Sender"]=>
  string(0) ""
  ["Subject"]=>
  string(47) "WP Mail SMTP: Test mail to xxxxxx@xxxxxxx.xx"
  ["Body"]=>
  string(68) "This is a test email generated by the WP Mail SMTP WordPress plugin."
  ["AltBody"]=>
  string(0) ""
  ["WordWrap"]=>
  int(0)
  ["Mailer"]=>
  string(4) "smtp"
  ["Sendmail"]=>
  string(18) "/usr/sbin/sendmail"
  ["PluginDir"]=>
  string(0) ""
  ["ConfirmReadingTo"]=>
  string(0) ""
  ["Hostname"]=>
  string(0) ""
  ["MessageID"]=>
  string(0) ""
  ["Host"]=>
  string(20) "xxxxx.xxxxxxx.xxx"
  ["Port"]=>
  string(3) "465"
  ["Helo"]=>
  string(0) ""
  ["SMTPSecure"]=>
  string(3) "tls"
  ["SMTPAuth"]=>
  bool(true)
  ["Username"]=>
  string(22) "xxxxxxxx@xxxxxxxxxxxxxx.xxx"
  ["Password"]=>
  string(13) "xxx"
  ["Timeout"]=>
  int(10)
  ["SMTPDebug"]=>
  int(2)
  ["SMTPKeepAlive"]=>
  bool(false)
  ["SingleTo"]=>
  bool(false)
  ["SingleToArray"]=>
  array(0) {
  }
  ["LE"]=>
  string(1) "
"
  ["DKIM_selector"]=>
  string(9) "phpmailer"
  ["DKIM_identity"]=>
  string(0) ""
  ["DKIM_domain"]=>
  string(0) ""
  ["DKIM_private"]=>
  string(0) ""
  ["action_function"]=>
  string(0) ""
  ["Version"]=>
  string(3) "5.1"
  ["smtp":"PHPMailer":private]=>
  object(SMTP)#97 (7) {
    ["SMTP_PORT"]=>
    int(25)
    ["CRLF"]=>
    string(2) "
"
    ["do_debug"]=>
    int(2)
    ["do_verp"]=>
    bool(false)
    ["smtp_conn":"SMTP":private]=>
    int(0)
    ["error":"SMTP":private]=>
    array(1) {
      ["error"]=>
      string(38) "Called Reset() without being connected"
    }
    ["helo_rply":"SMTP":private]=>
    NULL
  }
  ["to":"PHPMailer":private]=>
  array(1) {
    [0]=>
    array(2) {
      [0]=>
      string(20) "xxxxxxxxxx@xxxxxxxxx.xxx"
      [1]=>
      string(0) ""
    }
  }
  ["cc":"PHPMailer":private]=>
  array(0) {
  }
  ["bcc":"PHPMailer":private]=>
  array(0) {
  }
  ["ReplyTo":"PHPMailer":private]=>
  array(0) {
  }
  ["all_recipients":"PHPMailer":private]=>
  array(1) {
    ["xxxxxxxx@xxxxxxxx.xxx"]=>
    bool(true)
  }
  ["attachment":"PHPMailer":private]=>
  array(0) {
  }
  ["CustomHeader":"PHPMailer":private]=>
  array(0) {
  }
  ["message_type":"PHPMailer":private]=>
  string(5) "plain"
  ["boundary":"PHPMailer":private]=>
  array(2) {
    [1]=>
    string(35) "b1_c67f7d9632b63e07cb05722c7e20a46c"
    [2]=>
    string(35) "b2_c67f7d9632b63e07cb05722c7e20a46c"
  }
  ["language":protected]=>
  array(17) {
    ["provide_address"]=>
    string(54) "You must provide at least one recipient email address."
    ["mailer_not_supported"]=>
    string(25) " mailer is not supported."
    ["execute"]=>
    string(19) "Could not execute: "
    ["instantiate"]=>
    string(36) "Could not instantiate mail function."
    ["authenticate"]=>
    string(35) "SMTP Error: Could not authenticate."
    ["from_failed"]=>
    string(35) "The following From address failed: "
    ["recipients_failed"]=>
    string(45) "SMTP Error: The following recipients failed: "
    ["data_not_accepted"]=>
    string(30) "SMTP Error: Data not accepted."
    ["connect_host"]=>
    string(43) "SMTP Error: Could not connect to SMTP host."
    ["file_access"]=>
    string(23) "Could not access file: "
    ["file_open"]=>
    string(33) "File Error: Could not open file: "
    ["encoding"]=>
    string(18) "Unknown encoding: "
    ["signing"]=>
    string(15) "Signing Error: "
    ["smtp_error"]=>
    string(19) "SMTP server error: "
    ["empty_message"]=>
    string(18) "Message body empty"
    ["invalid_address"]=>
    string(15) "Invalid address"
    ["variable_set"]=>
    string(30) "Cannot set or reset variable: "
  }
  ["error_count":"PHPMailer":private]=>
  int(1)
  ["sign_cert_file":"PHPMailer":private]=>
  string(0) ""
  ["sign_key_file":"PHPMailer":private]=>
  string(0) ""
  ["sign_key_pass":"PHPMailer":private]=>
  string(0) ""
  ["exceptions":"PHPMailer":private]=>
  bool(false)
}

The SMTP debugging output is shown below:

SMTP -> FROM SERVER:

SMTP -> FROM SERVER: 

SMTP -> ERROR: EHLO not accepted from server: 

SMTP -> FROM SERVER: 

SMTP -> ERROR: HELO not accepted from server: 

SMTP -> NOTICE:
EOF caught while checking if connectedLanguage string failed to load: tls

Has anybody any ideas ?

Regards.