I've got a working Wordpress installation blog.mydomain.internet, blog. is definitely an A DNS record, Apache config is

<VirtualHost *:80>
    ServerName blog.mydomain.net

    ProxyRequests Off
    ProxyPreserveHost On
    RewriteEngine On
    # some rewrites

    DocumentRoot /var/www/wordpress
    php_admin_flag engine off
    AddHandler application/x-httpd-php .php .php3 .php4 .php5 .phtml
    suPHP_AddHandler application/x-httpd-php
    suPHP_Engine on
</VirtualHost>

Cellular phone resides inside a /var/www/wordpress directory, possessed through the corresponding user, there's blog DB, etc.

I Quickly wanted to produce a second Wordpress instance on stud.mydomain.net domain. I produced a brand new DNS records, new folder /var/www/stud_site nearly as good as /var/www/wordpress, however with another DB title in wp-config.php, produced a DB for this, and copied the apache config:

<VirtualHost *:80>
    ServerName stud.mydomain.net

    ProxyRequests Off
    ProxyPreserveHost On
    RewriteEngine On

    DocumentRoot /var/www/stud_site
    php_admin_flag engine off
    AddHandler application/x-httpd-php .php .php3 .php4 .php5 .phtml
    suPHP_AddHandler application/x-httpd-php
    suPHP_Engine on
</VirtualHost>

However when I open http://stud.mydomain.net/wp-admin/install.php, it states Already Installed.

More to express, after i consider the page's source, I view it loaded CSS in the blog.mydomain.internet host, like if Apache did not begin to see the second Virtualhost

Well, appears like this really is due to PG4WP wordpress plugin problem...